De voorstelling

The Beggars’ Clan timmert alweer 5 jaar serieus aan de weg. We spelen Ierse Folkmuziek en brengen deze traditionele songs op een geheel eigen wijze. Op festivals, in kroegen, slaapkamers en ook op straat raakt het publiek enthousiast van onze muziek. Daar worden we blij van en motiveert en inspireert ons tot een nieuwe uitdaging: het Theater!

Het afgelopen jaar hebben we er al aan mogen proeven. En dat smaakt naar meer. In het seizoen 2018/2019 komen we met de nieuwe theatershow A Beggars’ view on Irish history. We gaan daarin samenwerken met Whiskyteacher Henri Goossen en zijn geweten, Thijs Jeurissen.

Zij nemen verschillende Ierse thema’s onder de loupe met geruchtmakende weetjes en feiten. The Beggars’ Clan haakt aan met Ierse songs. Ballades waarin de Ierse geschiedenis met de eeuwenlange Engelse overheersing in Ierland, de hongersnood, drank en liefde worden bezongen.
In deze show vol met humor, geschiedenis en sing-a- longs nemen wij het publiek mee naar het oude en lonken soms naar het huidige Ierland.

Wij zijn er klaar voor! Uw theater ook?