The Clan, Lords & Crew

The Clan


Johnny McGurk


Becky Cooper


Awl Mickey Coote


Hogan


Slugger O’ Toole

The Lords

Wij zijn blij dat Henri Goossen (The Teacher) en Thijs Jeurissen (Mr. O’ Conscience) onze theatershow gaan ondersteunen als verhalenvertellers!

Als whisky-expert pur sang laat Henri u o.a. graag de intrigerende wereld van whisky ontdekken. Henri is een whiskyentertainer die u meeneemt op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden. Op zijn eigen originele wijze onderwijst, entertaint en vermaakt hij, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen zult vertrekken. En tijdens zijn betoog zijn historie, humor en kennis van land en volk de rode draad.

Thijs Jeurissen zal als het geweten optreden van Henri Goossen en zal door het stellen van de juiste vragen de weetjes en feitjes boven tafel halen. Het blijft natuurlijk altijd afwachten of ze de waarheid vertellen…


The Teacher


Mr. O’ Conscience

The Crew

Tijdens onze tour worden bijgestaan door Arjan Lensen (Glen Ear) en Stijn Pape (Mc O’Light). Arjan zal zich bezighouden met alles wat geluid maakt.¬† Stijn zal de theaterzaal sfeervol verwarmen met zijn betoverende technieken.


Glen Ear


Mc O’Light