Reacties

Onderstaand een selectie van reacties van zalen en toeschouwers op de voorstelliing “a Beggars’ view on Irish history”

Beggars, het was geweldig jullie in huis te hebben. Feest voor al onze gasten, en voor ons! Dus… WIERKOMN! – Parkgebouw Rijssen.

“The Beggars Clan, voor mij een van de hoogtepunten van het seizoen” – Raymond, boeker theater het Punt

“The Beggars’ Clan was zaterdag fantastisch, we kijken terug op een zeer geslaagde avond. Beggars bedankt” – Theater Turf Vriezenveen.

“Een stevig stukje Ierse geschiedenis, geïllustreerd met haar mooie Ierse folkmuziek. De verhouding kan ook andersom zijn, maar zeker is dat het eindresultaat er in ging als goede Whiskey ” – Weekblad De Twenterander

Reacties van bezoekers:

“Ik kan terugzien op een geweldige avond. Heb genoten van de muziek, de show van Henry en ook de manier waarop alles aan elkaar gepraat werd. Kortom een geweldige en complete muziekavond”

“Het was een geweldige avond, prachtige songs, goede sfeer, stukje Ierse historie. Bedankt allemaal, echt genoten!”

“We vonden het fantastisch en kijken uit naar jullie nieuwe show! Nu eerst nagenieten met Seven drunken nights op de achtergrond. Bedankt voor de mooie avond Beggars.”

“Wat een geweldige show…The Beggars’ Clan en Henri Goossen – the whiskyteacher de perfecte combinatie van muziek en humor… Alles mooi gepresenteerd door Thijs Jeurissen-Borst. Super ervaring”